UBSC pentru Scoala Altfel

scoala-altfel

Fiind mari iubitori si sustinatori ai sportului, anul acesta, UBSC a fost partener al Cupei Inspectoratului Scolar Judetean Cluj la Atletism, unde a ajutat la organizarea etapei a doua a cupei ce a avut loc la Cluj Arena, marti, 7 aprilie 2015 in cadrul programului “Scoala Altfel: Sa stii mai multe sa fii mai bun.”

Concursurile au fost pregatite pentru clasele primare si gimnaziale si au avut 4 probe: saritura in lungime de pe loc, proba de naveta, aruncarea greutatii – a mingii medicinale de 1 sau 2 kg si alergare de rezistenta.

Fiecare echipă reprezentativă de şcoală a fost formata din 4 elevi , având în mod obligatoriu în componenţa echipei 2 fete si 2 băieţi care participă la toate probele.

Scopul acestei competitii a fost inlesnirea stabilirii unor relatii prietenesti intre elevi, intre scoli si cluburile sportive scolare si de a crea o posibilitate elevilor de a participa la mai multe concursuri pentru a putea fi selectati in pregatirea lor pentru performanta intr-o forma organizata.

In acesta competitiei au participat 683 de elevi din 50 de scoli din intregul judet.

Ne bucuram ca am reusit sa le fim alaturi, sa le aratam importanta sportului in viata fiecaruia si sa ii indrumam spre un stil de viata sanatos.