Scoala de Internship

Asociaţia U Business Sport Club are plăcerea de a vă anunţa că la împlinirea celor 2 ani de când construim proiecte pentru comunitatea clujeană, dăm stratul programului educaţional UBSC. Primul pas în aceast nou department, este proiectul Scoala de Internship.

Şcoala de Internship îşi propune împreună cu cei 3 parteneri: Consiliul Judeţean, Universitatea Babeş Bolyai şi Federaţia Share, să dezvole un program prin care toţi studenţii din Cluj-Napoca au oportunitatea de a face practică în firmele membre UBSC.

afis-scoala-de-internship

Accentul în acest proiect este pus pe formarea unei resurse umane specializate şi formarea unei legături între mediul studenţesc şi cel de business. Astfel, studenţii au oportunitatea de a beneficia de profesionalismul unor firme cu renume din Cluj-Napoca şi pot alege domenii diverse, precum vânzări, marketing, consultanță, pază şi protecţie, juridic, etc.

Firmele membre UBSC, respectiv firmele în care se poate face practică prin proiectul Școala de Internship sunt prezentate pe siteul: www.ubsc.ro.

Asociaţia “U” Business Sport Club crede într-o lume dinamică, cu un element central, consumatorul în mişcare. Pentru a răspunde acestei provocări, adresate de societate, UBSC adoptă spiritul competitiv, determinarea şi ambiţia unui sportiv de performanţă în modelul de afaceri a fiecărui partener. Modul prin care noi reuşim să realizăm acest scop, este prin intermediul unei reţele de networking, în care pasiunea pentru sport şi dorinţa de a genera afaceri de succes, oferă posibilitatea de a colabora, pentru obţinerea soluţiilor inovative, oportunităţi de business profitabile pentru fiecare membru.

Inspiraţi de modelele valoroase din sport, construim afaceri reciproc avantajoase pentru noi şi comunitatea clujeană.

Aşteptam CVul tău pe adresa contact@ubsc.ro până în data de 18 decembrie 2015.

Programul Scoala de internship va începe în ianuarie 2015.