Primul program pentru sustinerea Clubului Sportiv Universitatea

 

Pentru a sustine sportul, trebuie sa ai curaj. Putem spune cu mare bucurie ca Top Drinks, cu vicepresedintele nostru, Doru Bolos, in frunte s-a dovedit a fi cel mai curajos dintre noi.

DSC_0970

Top Drinks a lansat campania 1% pentru U – De la clujeni, pentru clujeni prin care sprijina Clubul Sportiv Universitatea cu 1% din totalul vanzarilor. Astfel, binecunoscuta firma de bauturi din Cluj-Napoca s-a dovedit a fi o veriga perfecta intre sportivi si comunitate.

Evenimentul de lansare a avut loc intr-un cadru festiv la Cladirea Casino din Parcul Central. Pe langa Doru Bolos, initiatorul acestei campanii, Ovidiu Vasu, directorul Clubului Sportiv Universitatea si Mircea Petrus, presedintele UBSC, au fost prezenti la conferinta de presa si Corina Caprioriu, vicecampioana olimpica la Judo si Csaba Gal, capitalul echipei de Rugby U Prodvinalco.

Asa am aratat ca impreuna suntem U, alaturi de alte zeci de sportivi care ne-au fost alaturi in acest prim pas al campaniei si care au dat o alta atmosfera evenimentului. Am vazut pentru cine luptam. Am vazut ca merita sa ne pese.

Dupa intalnirea cu presa, a avut loc o degustare de vin si un program de socializare pentru a dezvolta noi idei si noi metode de promovare a acestei campanii, dar si altor campanii pentru sustinerea sportivilor prin cadrul UBSC.

Noi speram sa “fure” aceasta idee cat mai multe companii pentru a fi cu adevarat sustinatori ai Clubului Sportiv Universitatea si cu pasi mici, da siguri sa vedem schimbare in sportul clujean.

Impreuna suntem “U”!